Energielabel C

Verenigingen gaan aan de slag met Label C

Branche- en ondernemersverenigingen kunnen hun leden ondersteunen om kantoren aan Label C te laten voldoen. Tijdens een webinar op 9 november is uitgebreid gesproken over de mogelijkheden. Met informatie over gerichte maatregelen kunnen mkb-ondernemers aan de slag om zich voor te bereiden op 1 januari 2023.

Per die datum geldt voor kantoorpanden in Nederland dat een energielabel C of hoger (A of B) verplicht is. Anders mag een pand niet meer als kantoor worden gebruikt. Slechts in een beperkt aantal situaties geldt een uitzondering.

Tijdens het webinar hebben circa 60 verenigingen informatie gekregen hoe zij hun leden kunnen helpen. Het online platform DEB.nl is daarbij een belangrijk hulpmiddel. In de lijst van energiebesparende maatregelen, uitgesplitst naar sector, is aangegeven wat een eigenaar van een kantoorpand kan doen om minimaal aan de eisen te voldoen.

Belangstelling? Het webinar is hier terug te kijken.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws
Partnerbijeenkomst 19 juni 2023: update en actualiteiten energiebesparing
Nieuws
Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) opengesteld
Nieuws
Regiobijeenkomsten voor ondernemers

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.