Nieuws

Stijgend aantal gebruikers DEB  

Vele honderden ondernemers hebben afgelopen weken ontdekt hoe DEB hen kan helpen bij de invoering van energiebesparende maatregelen. Op basis van de reactie van ondernemers wordt het programma geregeld bijgewerkt en toegankelijker gemaakt.

Initiatiefnemer MKB-Nederland vindt het belangrijk ondernemers te ontlasten. Maak het zo gemakkelijk mogelijk, is het uitgangspunt van DEB. Daarom wordt voortdurend geluisterd naar feedback vanuit de gebruikersgroep. Dat geldt ook voor de website. Afgelopen week is onderzoek gedaan door ondernemers ernaar te laten kijken. Daaruit blijkt dat ze niet in alle gevallen direct zicht hebben op de wijze waarop DEB hen kan helpen.

Evenmin is voor iedereen duidelijk dat DEB geen commercieel product is, maar een hulpmiddel dat ontwikkeld is op initiatief van MKB-Nederland. De zomermaanden zullen worden gebruikt om aanpassingen door te voeren om onduidelijkheden weg te nemen. Dat moet ertoe leiden dat het aantal gebruikers verder zal toenemen.    

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws, Zonnepanelen
In 4 stappen investeren in zonnepanelen voor jouw mkb-bedrijf
Elektrisch rijden
Elektrisch rijden: 4 grote trends voor mkb-ondernemers (met stappenplan)
Nieuws
Nominaties EZK Energie Award 2024 zijn bekend

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.