Nieuws

RTL ‘Op de Zaak’ over gemak van DEB

Het ondernemersprogramma ‘Op de Zaak’ van RTL-7 heeft afgelopen week aandacht besteed aan het initiatief DEB en het gemak daarvan voor ondernemers. Niet gezien? Terugkijken kan hieronder. In twee minuten ben je een stuk wijzer.

In het programma legt Martin Kloet van MKB-Nederland uit wat het platform inhoudt en hoe de mkb-ondernemer er gebruik van kan maken. ‘Typerend voor het platform is dat we in staat zijn geweest voor iedere ondernemer in iedere sector een beschrijving te maken van de besparingsmaatregelen, de financieringsopties en het besparingspotentieel’, aldus Kloet, projectleider van het initiatief Duurzaam.Energie.Besparen bij MKB-Nederland. 

Met DEB kunnen ondernemers op heel eenvoudige wijze informatie krijgen die is toegespitst op hun eigen situatie, legt hij uit. Energie, energiebesparingen, kosten, oplossingen en nadrukkelijk ook opbrengsten komen toegankelijk aan de orde. 

Kijk hier naar het fragment uit ‘Op de Zaak’. 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

EEnergy project subsidie mkb-ondernemers
Nieuws, Subsidies
EENergy project: subsidie voor energiebesparing
MKB-Nederland Rabobank webinar
Subsidies, Financiering
Terugkijken: webinar ‘Zo financier je verduurzaming’
Nieuws
Nieuw op DEB.nl: eenvoudig zoeken op specialisatie MKB Energieadviseurs

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.