Nieuws

Publiciteitscampagne DEB.nl in maart van start

Radiospots, billboards langs de snelwegen en aandacht via de sociale media. Begin maart start een grote publiciteitscampagne om ondernemers alert te maken op het online energiebesparingsprogramma DEB.nl. Daarmee bespaar je kosten en dat is winst voor de onderneming én voor ons allemaal.

Onderdeel van het programma is de digitale bespaarassistent. Die geeft per onderneming aan welke energie- en dus ook kostenbesparingsmogelijkheden er nog zijn. DEB.nl maakt het mogelijk zo gemakkelijk en voordelig mogelijk aan de wettelijke verplichtingen voor energiebesparing te voldoen. Door in te loggen kan de ondernemer direct zien hoeveel winst er te behalen is. Het programma is ook gratis te gebruiken door kleinere ondernemingen waarvoor de verplichting niet geldt.

Ervaringen van ondernemers

Vele brancheverenigingen hebben zich inmiddels aangesloten. Zij bevorderen bij hun leden het gebruik van DEB.nl. Ervaringen van ondernemers vormen een onderdeel van de campagne. Zij vertellen hun collega’s wat het hen heeft opgeleverd. Die verhalen zijn ook te lezen op de website. Niet alleen draagt het programma bij aan kostenreductie, ook bevorderen van maatschappelijk ondernemen is een thema. Energiebesparing door het bedrijfsleven is één van de bijdragen om tegemoet te komen aan de afspraken die in het Klimaatakkoord zijn gemaakt.

De publiciteitscampagne is een vervolg op de eerdere uitingen van ‘Wattjemoetweten’ en wordt begeleid vanuit MKB-Nederland.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws, Wet- en regelgeving
Nieuwe rapportageverplichting voor Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM)
Winnaars EZK Energie Award 2024
Nieuws
EZK Energie Award 2024: de winnaars in energiebesparing
Nieuws, Zonnepanelen
In 4 stappen investeren in zonnepanelen voor jouw mkb-bedrijf

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.