Nieuws, Elektrisch rijden

Nationaal laad-onderzoek elektrisch vervoer

Update 29-1 2024: lees de uitkomsten van het onderzoek op de website van RVO. Deelnemen aan het onderzoek is niet meer mogelijk. 

Maak je gebruik van een elektrische (personen)auto voor je bedrijf? Doe dan mee aan het nationaal onderzoek naar ervaringen met onder meer typen laadpunten en slim opladen, uitgevoerd door de universiteit van Groningen.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland roept alle gebruikers van elektrische auto’s hiertoe op. Meedoen kan online, tot 20 mei 2022. Met de informatie kan de infrastructuur verder worden verbeterd.

Het onderzoek is een samenwerkingsproject van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), ElaadNL (kennis en expertisecentrum op gebied van slim laden) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met de resultaten wordt jaarlijks in kaart gebracht doe de ontwikkelingen rondom elektrisch rijden veranderen.

Op basis daarvan ontstaat inzicht of de elektrische laadinfrastructuur aanpassingen nodig heeft. Heb je al eerder meegedaan aan dit onderzoek? Doe dan vooral weer mee, roepen de organisatoren op. Juist met de nieuwe informatie kunnen ze goed in kaart brengen hoe zaken op nationaal en regionaal niveau in het afgelopen jaar zijn veranderd.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws
Nominaties EZK Energie Award 2024 zijn bekend
Handreiking netcongestie
Nieuws, Netcongestie
Handreiking ‘Eerste hulp bij netcongestie’ voor mkb-ondernemers
EEnergy project subsidie mkb-ondernemers
Nieuws, Subsidies
EENergy project: subsidie voor energiebesparing

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.