Nieuws

Maak kans op 25.000 euro als beloning voor inzet

Naast de eer is er een bedrag van € 25.000 beschikbaar voor de winnaar van de EZK Energy Award 2021. De winnaar heeft als onderneming een flinke slag gemaakt met energiebesparing of heeft innovatieve stappen gezet met duurzame energie. Meedoen is nog mogelijk tot donderdag 4 november 2021 17.00 uur.

Een jury van vier deskundigen beoordeelt de aanmeldingen en nomineert drie bedrijven. Eén daarvan wint de titel en krijgt naast de Award en aandacht in de media ook nog eens een bedrag van 25.000 euro. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt dit beschikbaar.

Iedere ondernemer kan meedingen naar de prijs. De omvang van het bedrijf of de bedrijfstak maakt niet uit. Juryvoorzitter Esther Pijs daarover: ‘Als jury kijken we naar de creatieve toepassing van huidige technieken, waarmee ondernemers bijdragen aan de klimaatdoelstelling.’ Als voorbeeld noemt ze de toepassingen van vorig jaar: de kringloopeconomie, monomest-vergisting en geothermie, waarin bedrijf én omgeving vergroenen.

Met het uitreiken van de Energy Award wordt zichtbaar wat allemaal mogelijk is op het vlak van techniek en innovatie waarmee bedrijven energie kunnen besparen. Begin 2022 vindt de prijsuitreiking plaats.

Wil je meer informatie of je bedrijf aanmelden? Kijk dan op de website van RVO: https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/ezk-energy-award-bedrijven-2021

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Energielabel C: met deze 5 stappen heb je het zo geregeld
Nieuws, Energielabel C, Wet- en regelgeving
In 5 stappen naar energielabel C
Nieuws
Besparen op je energiecontract
Ondernemend omgaan met energie
Nieuws
Webinar: alles over het verduurzamen van je bedrijfspand (12 december 2023)

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.