Nieuws, Subsidies

Investeer 50 seconden en doe je voordeel

Tijd is schaars voor de mkb-ondernemer. Onderzoek naar mogelijkheden om energie en daarmee kosten te besparen, kost je misschien te veel tijd. Daarom is er hulp van gespecialiseerde adviseurs. Ze geven inzicht, maken het concreet en nemen werk uit handen. Voor het inhuren is subsidie beschikbaar via de SVM-regeling. Laat je in 50 seconden inspireren. Hoe schaars ook, die tijd heb je wel…

De Rijksoverheid wil ondernemers helpen de energiebesparende maatregelen in praktijk te brengen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat begrijpt hoe de agenda van een ondernemer in elkaar zit. Daarom is gezocht naar mogelijkheden voor concrete hulp. Daartoe is de Subsidieregeling Verduurzaming MKB in het leven geroepen.

Via de regeling kun je een adviseur inhuren die je op maat advies geeft. Die de energiebesparingsmaatregelen kent en weet wat voor jouw onderneming de beste keuzes zijn. Met het advies krijg je inzicht wat te doen om het bedrijf of het wagenpark te verduurzamen. De adviseur helpt desgewenst ook bij de concretisering van de maatregelen.

Wist je dat DEB een lijst heeft gemaakt van alle (door DEB) gecertificeerde energieadviseurs?

De SVM – Subsidieregeling Verduurzaming MKB, helpt ondernemers met energie besparen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws
Nieuw op DEB.nl: eenvoudig zoeken op specialisatie MKB Energieadviseurs
Nieuws
Nieuw op DEB.nl: stel je vraag via de eHelpdesk
MKB-Nederland Rabobank webinar
Nieuws
Webinar 16 april 2024: zo financier je verduurzaming

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.