Nieuws

Partnermanager Frank Koreman over DEB-partner

Samen zijn we hard op weg naar een klimaatneutraal Nederland. Ondernemers spelen hierbij een grote rol. Om meer mkb-ondernemers te bereiken kunnen ondernemersverenigingen DEB partner worden.

Frank Koreman is partnermanager bij DEB. Maar wat is DEB?

“DEB staat voor duurzaam, energie, besparen. Het is een onafhankelijk online platform dat ondernemers kosteloos helpt om inzicht krijgen in alles wat met energiebesparing te maken heeft. We helpen bij het beoordelen en rapporteren van de door de overheid opgestelde Erkende Maatregelenlijst energiebesparing (EML). Dit is een lijst met 149 energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder.” Op DEB staat informatie over wet- en regelgeving, subsidies, energieadviseurs en meer.

Wat is het doel van DEB?

Het doel van deb.nl is om de ondernemer te laten zien aan welke wet- en regelgeving ze moeten voldoen en welke maatregelen lucratief zijn. “Ook wanneer je geen wettelijke verplichtingen hebt kun je energie (en dus kosten) besparen.” legt Frank uit. “We willen met DEB obstakels wegnemen en laten zien dat energiebesparing eenvoudig, haalbaar en betaalbaar is. Zo maken we Nederland samen elke dag een stukje duurzamer. En dat is winst voor ons allemaal.” Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief.

Hoe wordt je partner van DEB?

Veel ondernemers zitten aangesloten bij brancheorganisaties of -verenigingen. Deze overkoepelende organisaties als gemeenten, brancheorganisaties, ondernemersverenigingen, bedrijventerreinen en parkmanagers kunnen kosteloos DEB partner worden. “Samen bundelen we onze krachten om als collectief meer impact te maken. Ook stimuleren we meedenken over de (door)ontwikkeling van ons platform.”

Wat zijn de voordelen voor DEB-partners?

“Als partnermanager bereid ik de communicatie voor.” Hierdoor hoeft niet ieder voor zich het wiel uit te vinden en verspreiden we gezamenlijk dezelfde boodschap. “Wij ontzorgen in de communicatie richting je achterban.” Verder krijgen partners de beschikking over een eigen landings-/partnerpagina met logo.

Meer weten over DEB-partner worden?

Wil je de voordelen van DEB delen met je achterban? Of wil je meer informatie over het programma? Neem dan contact op met Frank. Hij vertelt je graag alles over de mogelijkheden!

Neem contact op met Frank

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws, Zonnepanelen
In 4 stappen investeren in zonnepanelen voor jouw mkb-bedrijf
Elektrisch rijden
Elektrisch rijden: 4 grote trends voor mkb-ondernemers (met stappenplan)
Nieuws
Nominaties EZK Energie Award 2024 zijn bekend

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.