Nieuws

Inloggen op DEB.nl vergemakkelijkt

Het inloggen op het portal om gebruik te kunnen maken van DEB en de digitale bespaarassistent is aanzienlijk eenvoudiger gemaakt. Hiermee komen we tegemoet aan de wensen van ondernemers. Gebruiksgemak is één van de voorwaarden voor gebruik, leert de praktijk.

Een aantal gebruikers gaf aan dat het inloggen op DEB.nl te gecompliceerd was. Bij de helpdesk zijn hierover meldingen gedaan. Het risico bestond dat potentiële gebruikers hierdoor zouden kunnen afhaken. En dat terwijl de opzet van het initiatief juist is om het de ondernemer gemakkelijk te maken. Bij de ontwikkeling van het platform is veel aandacht besteed aan de veiligheid en koppeling met informatie afkomstig uit openbare bronnen. Dat kon ertoe leiden dat soms meerdere keren moest worden ingelogd. Dat is inmiddels opgelost.

Mocht je als gebruiker problemen ervaren, laat ze ons weten. Samen werken we aan een hulpmiddel dat geld en energie bespaart en tegelijkertijd gemakkelijk in het gebruik is.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws, Zonnepanelen
In 4 stappen investeren in zonnepanelen voor jouw mkb-bedrijf
Elektrisch rijden
Elektrisch rijden: 4 grote trends voor mkb-ondernemers (met stappenplan)
Nieuws
Nominaties EZK Energie Award 2024 zijn bekend

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.