Nieuws

Handige hulp bij keuze voor elektrisch rijden

Een handig keuzehulpmiddel voor MKB-ondernemers die in het kader van duurzaamheid overwegen over te schakelen op elektrisch rijden. Vul in wat je wilt, zie wat de mogelijkheden zijn en wat ze kosten. Dat is de kern van het platform Rabo Electric, zonder verdere verplichtingen.

Overstappen op elektrische auto’s omdat het bijdraagt aan duurzaamheid en een goed imago voor je onderneming. Veel mkb-ondernemers overwegen het. De onoverzichtelijke markt en onduidelijkheid over de kosten zijn veelal nog een drempel. Zo kan het verschillen of je zelf gebruik maakt van zonnepanelen. Ook is het aantal kilometers dat je dagelijks maakt van belang bij de keuze, net als de oplaadtijd.

De Rabobank helpt ondernemers om over die drempel te stappen. Via www.raboelectric.nl heb je binnen 5 minuten het complete financiële plaatje op je beeldscherm. Of desgewenst in je mailbox. De keuzehulp geeft aan welke elektrische auto’s en bestelwagens het beste passen bij de situatie die je zelf opgeeft. Het is ook mogelijk een volledig rapport met alle gebruikskosten te ontvangen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Energielabel C: met deze 5 stappen heb je het zo geregeld
Nieuws, Energielabel C, Wet- en regelgeving
In 5 stappen naar energielabel C
Nieuws
Besparen op je energiecontract
Ondernemend omgaan met energie
Nieuws
Webinar: alles over het verduurzamen van je bedrijfspand (12 december 2023)

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.