Nieuws

EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2021

Van 25 tot en met 28 januari 2021 vindt voor de vijfde keer het EZK-evenement plaats. Dit evenement is interessant voor ondernemers of gemeentehandhavers die nu of binnenkort werken aan hernieuwbare warmte, duurzame energie-opwerk of energiebesparing.

Partners in energie-uitdagingen

De vijfde editie van het EZK-evenement staat in het teken van uitdagingen op het gebied van energieopwekking en -besparing. Dit jaar vindt het evenement volledig online plaats via een platform. De tijdstippen van de webinars zijn bewust ruim ingedeeld. Zo blijft er meer ruimte over om online te netwerken met ander deelnemers aan het evenement.

Meld je aan

Wil je opnieuw aanwezig zijn bij het evenement, of juist voor de eerste keer aanschuiven? Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldformulier op deze pagina van RVO. Na het invullen van het formulier ontvang je een inlogcode. Hiermee kun je alvast netwerken op het platform.

Wat staat er op het programma?

Van maandag 25 tot en met woensdag 27 januari kun je dagelijks kiezen uit drie webinars. Deze thema’s liggen altijd in lijn met één van de drie hoofdthema’s van het evenement: proces-, gebouw- of gebiedsgerichte kansen en mogelijkheden. De thema’s op het gebied van verduurzaming op proces- en gebouwniveau focussen vooral energiebesparing, duurzame energieopwekking, gebruik van hernieuwbare warmte en duurzame inkoop.

Op het gebied van gebiedsgerichte kansen wordt de nadruk meer gelegd op de directe omgeving, zoals bedrijfsterreinen, warmtenetten, wijkaanpak en aardgasvrij ondernemen. Het uitgebreide programma volgt later en kun je vinden als je inlogt op het platform.

Uitreiking EZK Energy Award en officiële lancering DEB

Het EZK-evenement wordt op 28 januari afgesloten door Minister Bas van ’t Hout, Jacco Vonhof als voorzitter van MKB-Nederland, Ed Nijpels, voorzitter Voortgangsoverleg Klimaatakkoorden en Marjan Minnesma, directeur Urgenda.

Tijdens die afsluiting vindt ten eerste de lancering van DEB plaats. Tijdens de lancering wordt landelijk bekendgemaakt dat DEB de nieuwe bespaarportal van Nederland wordt. Daarnaast vindt ook de prijsuitreiking van de EZK Energy Award van 2020 plaats.

Meer informatie?

Log in op de website van het evenement voor meer informatie over de agenda en de indeling van de webinars. Zorg dat je op tijd je deelname bevestigt op deze website.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws, Zonnepanelen
In 4 stappen investeren in zonnepanelen voor jouw mkb-bedrijf
Elektrisch rijden
Elektrisch rijden: 4 grote trends voor mkb-ondernemers (met stappenplan)
Nieuws
Nominaties EZK Energie Award 2024 zijn bekend

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.