Nieuws

Duurzaam bezig? Laat het weten! 

Ondernemers leren graag van elkaar. Heb je succes met vergroting van de duurzaamheid van je bedrijf en ben je er trots op? Laat het ons weten. Wij horen het verhaal graag en geven het door aan je collega’s ter inspiratie. 

Veel ondernemers zijn actief bezig met verduurzaming van hun onderneming. Terugdringen van energieverbruik, een schoner wagenpark, nog meer aandacht voor recycling: het zijn maar een paar voorbeelden.

Aandacht voor energiebesparing is goed voor de maatschappij én voor het beeld van je onderneming. Steeds vaker laten klanten het meewegen bij hun beslissingen. Daarom: laat weten waar je mee bezig bent en waar je trots op bent. En motiveer en inspireer tegelijkertijd collega-ondernemers. Laat zien dat je betrokken bent. 

De website van het besparingsprogramma DEB.nl (Duurzaam.Energie.Besparen.) laat ondernemers aan het woord. Interesse om ook je inzet en succes te delen? Een e-mailberichtje is genoeg. Het team van DEB.nl neemt direct contact met je op. Stuur een bericht naar Martijn: [email protected]. 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Handreiking netcongestie
Nieuws, Netcongestie
Handreiking ‘Eerste hulp bij netcongestie’ voor mkb-ondernemers
EEnergy project subsidie mkb-ondernemers
Nieuws, Subsidies
EENergy project: subsidie voor energiebesparing
MKB-Nederland Rabobank webinar
Subsidies, Financiering
Terugkijken: webinar ‘Zo financier je verduurzaming’

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.