Nieuws

Duizenden euro’s verdienen met DEB.nl 

Ondernemingen kunnen tot duizenden euro’s verdienen door gepaste energiebesparende maatregelen door te voeren. De digitale bespaarassistent van DEB.nl geeft voor iedere onderneming aan hoeveel het kan zijn.

Om het bedrag in klinkende euro’s te zien, is enkel inloggen op DEB.nl voldoende. Dat kan hier. Op basis van een aantal gegevens is een gemiddelde kostenbesparing berekend. Voor bedrijven met een jaarlijks energieverbruik van 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas of meer, is het zelfs verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. De maatregelen zijn uitgesplitst naar bedrijfstakken.

Iedere maatregel is uitgewerkt en wordt uitgelegd in duidelijke taal. Bij de meeste zijn meerdere opties aangegeven, met daarbij de investeringskosten. Soms gaat het daarbij om minder dan honderd euro. Dat verdient zich snel terug! Per bedrijfstak staat een top-10 van succesvolste maatregelen vermeld.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Handreiking netcongestie
Nieuws, Netcongestie
Handreiking ‘Eerste hulp bij netcongestie’ voor mkb-ondernemers
EEnergy project subsidie mkb-ondernemers
Nieuws, Subsidies
EENergy project: subsidie voor energiebesparing
MKB-Nederland Rabobank webinar
Subsidies, Financiering
Terugkijken: webinar ‘Zo financier je verduurzaming’

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.