Nieuws

DNA organiseert kennissessie energietransitie

De Nederlandse Associatie (DNA), de vereniging van verenigingen, houdt op 17 juni 2021 een kennissessie over energietransitie. De bijeenkomst vindt plaats tussen 14.30 en 16.30 uur, fysiek in Utrecht of online, afhankelijk van de dan geldende situatie.

De bijeenkomst is met name interessant voor vertegenwoordigers van brancheorganisaties. Leden en stakeholders verwachten dat zij het voortouw nemen om hun leden te begeleiden. Vragen die spelen, zijn onder meer: hoe kun je leden helpen? Hoe zorg je voor een balans tussen wenselijk en haalbaar? Met wie werk je samen om de doelen te bereiken?

DEB is een voorbeeld van een aanpak waarbij branche- en ondernemersverenigingen hun leden kunnen helpen om te voldoen aan de wettelijke plicht tot energiebesparing, of kunnen stimuleren tot vrijwillige verduurzaming. Het MKB-Nederland-initiatief is speciaal gericht op mkb-ondernemers. Dat wil zeggen dat een pragmatische werkwijze voorop staat, waarbij energie- en kostenbesparing tegelijkertijd worden aangepakt.

Meer informatie over de DNA-bijeenkomst en aanmelden.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws
Partnerbijeenkomst 19 juni 2023: update en actualiteiten energiebesparing
Nieuws
Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) opengesteld
Nieuws
Regiobijeenkomsten voor ondernemers

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.