Nieuws

DEB uitgebreid met instructievideo’s  

Het online energiebesparingsplatform DEB.nl wordt uitgebreid met instructievideo’s. Die maken het de mkb-ondernemer nog gemakkelijker om kostenbesparende maatregelen door te voeren. 

 

DEB.nl voorziet al in beschrijvingen van honderden mogelijkheden om energie en daarmee kosten te besparen. Er komen nu ook instructievideo’s over maatregelen die voor het gemiddelde mkb-bedrijf het meeste opleveren. In enkele minuten maken ze duidelijk hoe je kunt besparen en wat daarvoor nodig is.

Ervaring leert dat veel mensen tegenwoordig de voorkeur geven aan uitleg via een filmpje boven het lezen van teksten, ook al zijn deze heel toegankelijk geschreven. In de komende weken komen de instructievideo’s op de pagina’s van de betreffende maatregelen.  

Wie inlogt op deb.nl kan aangeven in welke sector het bedrijf actief is. Het programma selecteert dan de top-10 van maatregelen die voor veel ondernemingen het meest effectief zijn. We raden aan om daar in elk geval naar te kijken. 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws, Wet- en regelgeving
Nieuwe rapportageverplichting voor Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM)
Winnaars EZK Energie Award 2024
Nieuws
EZK Energie Award 2024: de winnaars in energiebesparing
Nieuws, Zonnepanelen
In 4 stappen investeren in zonnepanelen voor jouw mkb-bedrijf

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.