Nieuws

DEB onderdeel van EZK-energie-evenement

Drie dagen lang zijn er deze maand webinars over energiebesparing, het opwekken van duurzame energie en hernieuwbare warmte. Ze maken onderdeel uit van het evenement ‘Partners in energie-uitdagingen’ van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het evenement vindt dit jaar voor de zesde keer plaats, van 24 tot en met 27 januari 2022.

Tijdens de eerste dag komt ook het initiatief DEB.nl aan bod. Martin Kloet van MKB-Nederland legt daarbij uit hoe DEB de ondernemer helpt bij verduurzaming en het realiseren van de (verplichte) energiebesparende maatregelen. Hij zal ook ingaan op het thema subsidieregelingen.

Voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland is een van de hoofdgasten van het slotcongres. Verduurzaming is een belangrijk thema voor het midden- en kleinbedrijf in de komende jaren. De ondernemersorganisatie wil de mkb’er hierbij maximaal ondersteunen met praktische hulp.

De slotbijeenkomst vindt plaats in het midden van het land. Mocht een fysieke bijeenkomst vanwege coronamaatregelen niet mogelijk zijn, dan wordt overgeschakeld op een online manifestatie.

Aanmelden voor deelname aan deze bijeenkomst kan via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Aanmelden

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Nieuws
Nominaties EZK Energie Award 2024 zijn bekend
Handreiking netcongestie
Nieuws, Netcongestie
Handreiking ‘Eerste hulp bij netcongestie’ voor mkb-ondernemers
EEnergy project subsidie mkb-ondernemers
Nieuws, Subsidies
EENergy project: subsidie voor energiebesparing

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.