Nieuws

DEB.nl bruikbaar voor alle sectoren en ondernemingen

Het online platform DEB.nl om energie en geld te besparen, is bruikbaar voor vrijwel alle sectoren en ondernemingen. Ook mkb-bedrijven in bedrijfstakken die er niet in staan genoemd, kunnen van het programma gebruik maken.

DEB.nl splitst energiebesparende maatregelen uit per bedrijfstak. Daardoor zijn 19 sectorspecifieke Maatregelenlijstenen samengesteld. Overlappen je bedrijfsactiviteiten meerdere sectoren, dan geeft DEB de mogelijkheid een samengestelde lijst aan te maken. Het is ook mogelijk een lijst te maken die niet is gerelateerd aan één van de 19 genoemde sectoren. Daarop kun je dan de maatregelen zetten die genoemd staan in de lijsten van andere sectoren en die voor de eigen situatie relevant zijn.

De basis van DEB vormen de door de overheid verplichte energiebesparende maatregelen die voortkomen uit de Wet milieubeheer. Bedrijven die niet onder de verplichting vallen, kunnen er ook gratis gebruik van maken. Op deze manier is DEB.nl een universele hulp voor alle ondernemingen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

Energiebesparing mkb
Nieuws, Wet- en regelgeving
Oproep MKB-Toets ‘Ondersteuning bij energiebesparende maatregelen’
Nieuws, Wet- en regelgeving
Wat betekent CSRD (nu al) voor mkb-ondernemers?
Nieuws, Netcongestie
Terugblik bijeenkomst MKB-Nederland en Huawei FusionSolar: ‘Netcongestie – File op het elektriciteitsnetwerk’

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.