Nieuws

DEB genomineerd voor prijs interactieve digitale projecten

Het online platform DEB.nl dat mkb-ondernemers op een praktische manier helpt bij energiebesparing, is genomineerd voor de Dutch Interactive Awards (DIA) 2022 in de categorie Digital for Good.

Op 22 april buigt een onafhankelijke jury van deskundigen uit de digitale wereld zich over de inzendingen om de prijswinnaars vast te stellen. De uitslag volgt op 2 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards zijn dé prijzen voor de allerbeste interactieve projecten van Nederlandse bodem. Er zijn 15 categorieën met elk een gouden en zilveren onderscheiding.

In de categorie ‘Digital for Good’ gaat het volgens de organisatie om projecten rond maatschappelijke thema’s ‘die tot doel hebben de wereld te verduurzamen en/of het welzijn van mensen/dieren te verbeteren’.

DEB.nl neemt het op tegen projecten met betrekking tot onder meer slachtofferhulp, hulp bij eetstoornissen, corona-informatie en het werven van ondersteuning van goede doelen.

De genomineerden zijn beoordeeld op het concept, de uitvoering en de resultaten. Op 22 april krijgen alle projecten de kans zich te presenteren en zal de jury de indieners kritisch bevragen.

Toegankelijke presentatie

DEB staat voor duurzaam energie besparen. Het platform beoogt mkb-ondernemers op een praktische manier te ondersteunen bij energiebesparing.

De belangrijkste elementen zijn een toegankelijke presentatie van wettelijke verplichtingen, financiële voordelen en de wijze waarop die te bereiken zijn. Door deze aanpak wordt energiebesparing eenvoudig, haalbaar en betaalbaar.

DEB.nl is een initiatief van MKB-Nederland en wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Meer dan dertig aangesloten ondernemersorganisaties en brancheverenigingen ondersteunen het project door hun leden te stimuleren om het platform te gebruiken.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws en tips

DEB houdt je op de hoogte door actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten over energiebesparing.

EEnergy project subsidie mkb-ondernemers
Nieuws, Subsidies
EENergy project: subsidie voor energiebesparing
MKB-Nederland Rabobank webinar
Subsidies, Financiering
Terugkijken: webinar ‘Zo financier je verduurzaming’
Nieuws
Nieuw op DEB.nl: eenvoudig zoeken op specialisatie MKB Energieadviseurs

Alle maatregelen op een rij

Energiebesparing kan eenvoudiger en duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten, zolang je maar de juiste keuzes maakt. Graag helpen wij jou bij die keuzes. Bekijk in één overzicht welke energiebesparende maatregelen jouw bedrijf kan nemen.

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kennisartikelen over duurzame energiebesparing.